Kwaliteit

 

Kwaliteit zonder compromissen

Beste Materialen en apparaten

 

Onze keukens kenmerken zich door eindeloze veelzijdigheid en individuele

planningsmogelijkheden. Ze worden uit hoogwaardige materialen zoals echt hout,

kunststof, lak en glas gemaakt en met elektrische apparaten van bekende merken voorzien.

 

Sinds 2011 gebruiken we ultra moderne lasertechnologie voor naadloze kantafboording.

 

Voor de schuifdeuren en kastdeuren worden uitsluitend scharnier-, uitrek en

geleidingsystemen van bekende topmerken gebruikt. Deze producten garanderen de zachte lichte loop van de lade's zoals het zachte, geluidloze sluiten van schuifdeuren en kastdeuren. De nauwkeurige dempingsystemen zijn uitstekend geschikt voor alle openingshoeken en verschillende deursoorten zoals hout, kunsstof of glas.

 

 

Zekerheid

 

De door ons gebruikte materialen zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen door de TUF. Ze zijn stabiel, van lange levensduur en gemakkelijk te onderhouden. De zekerheid van de keukentechniek wordt in regelmatige afstanden gecontroleerd door het instituut furholztechnologie Dresden IHD en bevestigd. Bijzonder hoge eisen worden bovendien aan de scharnier en geleidingssystemen voor laden en kastdeuren gesteld. Regelmatige duurzaamheids- en zekerheidstests door de producent en onafhankelijke testinstituten garanderen de hoge productzekerheid en kwalteit.

 

Hypermodern en exact

 

Moderne en op elkaar afgestemde productie garanderen hoogste bewerkingskwaliteit en optimale flexibiliteit tijdens het productieproces.

 

Naast alle effectiviteit van de technische vooruitgang en modernste technische inrichting is de creativiteit en motivatie van alle medewerkers van het grootste belang. onze moderne CNC-bewerkingsinstalatie vragen om creatief en gekwalificeerd personeel.

 

In regelmatige afstanden wordt bovendien de bewakingsinstalatie door de TUV voor het kwaliteitsmanagement na DIN en ISO 9001 succesvol uitgevoerd.

 

 

Neem een kijkje in het productieproces